Ανάδειξέ το 29/5/2015

Το Ανάδειξέ το την Παρασκευή στις 21:00 στο SBC φιλοξενεί τον Δημοσθένη Δόγκα, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δήμου 3Β και πολιτευτή περιφέρειας Αττικής.

Ο Δημοσθένης Δόγκας είναι κάτοικος της Βούλας, εγγονός του εξέχοντος νομικού και δικαστή Γεωργίου Δ. Δόγκα, πρωτεργάτη της ανεξαρτητοποίησης και της δημιουργίας της Κοινότητας Βούλας, και γιος του Δημοσθένη Γ. Δόγκα, δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω και επί σειρά ετών νομικού συμβούλου του Δήμου Βούλας .

Όντας μέλος μίας τόσο δραστήριας οικογένειας συνεχίζει την παράδοση ως αρχηγός του Δημοτικού Συνδυασμού Δημοτική Βούληση για το Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Τον φιλοξενήσαμε στο Ανάδειξέ το καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη δράση στον εθελοντισμό, με σημαντικό έργο στα κοινά του τόπου του, και με κύριο στόχο την προσφορά στην χώρα του.

Στο Ανάδειξέ το μιλήσαμε για το έργο του αλλά και την αξία του εθελοντισμού, τη σημασία των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, την ανάπτυξη των παραλιών, την Υδρούσα, τον τουρισμό και γενικότερα την ανάπτυξη και τη ναυτιλία.

Ανάδειξέ το εκπομπή 35, 29/5/2015, 21:00, SBC