Ανάδειξέ το 9/6/2015

Στο Ανάδειξέ το, το πιο ουσιαστικό πρόσωπο του εθελοντισμού, το Αιγυπτιακό Μορφωτικό Κέντρο και οι δράσεις του στην Αθήνα, ο εναλλακτικός βίος, η εικαστική τέχνη και η λογοτεχνία, αναβαθμίζουν και πάλι το τηλεοπτικό τοπίο!

Η Λίλιαν Αλεβιζοπούλου είναι εικαστικός και μιλάει στην Άννα Νικολαϊδη για την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει στην έκφραση του προσώπου και στο βλέμμα, αλλά και στο ανθρώπινο γυμνό σώμα το οποίο αποτελεί για την ίδια μεγάλη πηγή έμπνευσης.

Ο Dr Hussein MarieMahmoud Μορφωτικός Ακόλουθος – Δ/ντης Αιγυπτιακού Μορφωτικού Κέντρου μιλάει στο Ανάδειξέ το για την αξία των πολιτιστικών δράσεων εκ μέρους του κέντρου, και τη σημασία τους στις σχέσεις των δύο κρατών.

Ο χειρουργός κεφαλής και τραχήλου Δρ. Κωνσταντίνος Αναστασάκης παρουσιάζει στη Ρούλα Σκουρογιάννη τη μέθοδο μεταμόσχευσης τριχοθυλακίων, ενώ η Μαριάννα Τσίλη μας μιλάει για έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής και το φεστιβάλ Ενάλλαξη.

Τέλος, η Στέλλα Αρβανίτη μας παρουσιάζει το βιβλίο της «Το κυπαρίσσι που έγερνε» από τις εκδόσεις Χρυσσαλίδα και ο Τζανέτος Αντύπας, Πρόεδρος της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Praksis» παρουσιάζει μία από τις πιο συντονισμένες και ενεργές εθελοντικές ομάδες στην Ελλάδα!

Παρακολουθήστε το Ανάδειξέ το κάθε Τρίτη στις 21:00 από το SBC, είτε τηλεοπτικά, είτε διαδικτυακά www.sbctv.gr!