Τρίτη 2/6/2015, 21:00, στο SBC

Παρακολουθήστε στο Ανάδειξέ το συζητήσεις για τη Ναυτιλία στην Ελλάδα και για την υγεία μας. Δείτε τον εκπρόσωπο της “Ελλάδα Παντού” που μας παρουσιάζει τη δυναμική της, αλλά και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα!

Το Πειραϊκό Κέντρο Ναυτιλιακής Εκπαίδευσης εδώ και δεκαετίες πρωταγωνιστεί στην εκπαίδευση του ναυτιλιακού δυναμικού στη χώρα μας, και ο Διευθυντής του κύριος Ρούκης μας παρουσιάζει το έργο τους.

Η Pharma Center και ο κύριος Τερζόπουλος εξηγεί στη Ρούλα Σκουρογιάννη τη σημαντική συμβολή των συμπληρωμάτων υγείας για τον οργανισμό μας και η Ντόρα Παπαντωνάκη θεραπεύτρια και διοργανώτρια σεμιναρίων αυτοβελτίωσης μας αναλύει τη μέθοδο «Καθρέφτης του σώματος».

Η συγγραφές Ιουλία Πουλημενάκου ποιήτρια, εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μας παρουσιάζει το βιβλίο της «Αθώες Νοσταλγίες» και ο Θωμάς Σωπηλίδης, τραγουδοποιός και δημιουργός του Ελλάδα Παντού, μας εμπνέει με το πάθος του για τον ελληνικό πολιτισμό.

Τέλος, ο εκπρόσωπος των εκδόσεων Ακακία που εδρεύουν στο Λονδίνο μας μιλάει για τη δουλειά τους και το ελληνικό συγγραφικό στοιχείο στο εξωτερικό.

Παρακολουθήστε το Ανάδειξέ το κάθε Τρίτη στις 21:00 από το SBC, είτε τηλεοπτικά, είτε διαδικτυακά στο www.sbctv.gr!