Ανάδειξέ το 28/4/2015

“Ο Τελευταιος έρωτας” συναντά την πιο δραστήρια εθελοντική ομάδα, τη φορολογία αλλά και το ευαίσθητο θέμα της ακτινικής κεράτωσης στον καναπέ του «Ανάδειξέ το» με την Άννα Νικολαϊδη.

Η Άννα Νικολαίδη στο 30ο Ανάδειξέ το φιλοξενεί τον Δρ. Νικόλαο Κυριαζή, Καθ. Οικον/κής Ανάπτυξης & Ευρ. Πολιτικών Παν/μίου Θεσσαλίας & συγγραφέα του βιβλίου «Ο τελευταίος έρωτας». Πρόκειται για ένα πολυεπίπεδο μυθιστόρημα περιπέτειας, αγωνίας και έρωτα από τις εκδόσεις Ωκεανός.

Στη συνέχεια στα θέματα υγείας, ο Καθηγητής Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας Δημήτρης Ρηγόπουλος, συζητάει με την Ρούλα Σκουρογιάννη για την ακτινική κεράτωση και τη θεραπεία της.

Η Μήτση Πικραμμένου παίρνει τη σκυτάλη και μας κάνει μία μοναδική ξενάγηση σε τέσσερα βιβλία της, τα
«Ωραίος ως Έλλην», «Η κυρία με τα μαύρα», «Πεθαίνουμε εκεί που αγαπάμε», και το «Δεν έκαμα στη ζωή ό,τι ήθελα, μα τόσο μπόρεσα».

Τέλος η Ομάδα Αιγαίου μας ταξιδεύει στο Αιγαίο με τις φιλανθρωπικές δράσεις της και ο Θάνος Αλαφογιάννης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, και εκδότης της Prosvasis, μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη φορολογία, μέσα από το βιβλίο του «Φορολογία 2015».

Παρακολουθήστε το Ανάδειξέ το κάθε Τρίτη στις 21:00 από το SBC, είτε τηλεοπτικά, είτε διαδικτυακά www.sbctv.gr!