Ανάδειξέ το 16/6/2015

«Ολόγυμνη με ψυχικές χειροπέδες» είναι το βιβλίο που φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα το Ανάδειξέ το, στην τηλεόραση του SBC, την Τρίτη 16/6 στις 21:00, μεταξύ άλλων ιδιαίτερων θεμάτων και εκλεκτών καλεσμένων.

Η Βενετία Πιτσιλαδή-Σούαρτ είναι ψυχολόγος και μέσα από τις εμπειρίες της με την ιδιότητα αυτή , γράφει και τα βιβλία της. Στο Ανάδειξέ το μιλάει για το τελευταίο βιβλίο της «Ολόγυμνη με ψυχικές χειροπέδες», από τις εκδόσεις Ωκεανός.

Τους καλοκαιρινούς μήνες η σχέση μας με το σώμα μας παίρνει άλλες διαστάσεις και η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Μαρία Πρίγκου παρουσιάζει τη σχέση της σωστής διατροφής με το αδυνάτισμα.

H Aγγελική Καθαρίου, είναι Α’ αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων και Διδάσκουσα Μονωδία στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και μιλάει στην Άννα Νικολαϊδη για το ξεχωριστό προσωπικό της έργο.

Τέλος, ο Μενέλαος Πρόκος καλλιτεχνικός διευθυντής της IMPROVIBE παρουσιάζει τη δυναμική του αυτοσχεδιασμού στην προσωπική, αλλά και στη επαγγελματική μας ζωή, ενώ ο Δημήτρης Ράντος από την Get Social μιλάει στη Ρούλα Σκουρογιάννη για το νέο του εγχείρημα Cities of Greece.

Παρακολουθήστε το Ανάδειξέ το κάθε Τρίτη στις 21:00 από το SBC, είτε τηλεοπτικά, είτε διαδικτυακά www.sbctv.gr!