Ανάδειξέ το – Χριστιάνα Μητσικούδη

Η τρυφερή ιστορία ενός παιδιού ξεχωριστού, που το μεγαλύτερο όνειρό του έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια του καλύτερου φίλου του ανθρώπου.

Η Χριστιάνα Μητσικούδη είναι απόφοιτη του τμήματος «Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει πραγματοποιήσει εξάμηνη πρακτική άσκηση στην Ελληνική Ραδιοφωνία, Δεύτερο πρόγραμμα της ΕΡΤ 95,8 ΦΜ, το έτος 2007. Παράλληλα, έκανε εξάμηνη πρακτική άσκηση στην Α’ Δ.Υ.Π.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας (έτος 2007). Κατά τη διάρκεια του έτους 2010-1011, υπήρξε μέλος της συντακτικής ομάδας της Πρωινής Ενημερωτικής Ζώνης, του σταθμού ΑΝΤ1 1 ΦΜ Θεσσαλονίκης 97,5. Από το 2008 έως και το 2013, ανέλαβε την παρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής για άτομα με αναπηρία, στο τηλεοπτικό κανάλι «Εγνατία», με τίτλο: «Ριζική Ματιά». Από τον Ιανουάριο του 2012 έως και σήμερα, παρουσιάζει εκπομπή με το ίδιο θέμα (άτομα με αναπηρία), στον Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό 100,6. Τίτλος εκπομπής: «Εθελοντές σε Δράση».

Μας μίλησε στο Ανάδειξέ το για το βιβλίο της “Το θαύμα των σκύλων”, από τις εκδόσεις Μολύβι. Η τρυφερή ιστορία ενός παιδιού ξεχωριστού, που το μεγαλύτερο όνειρό του έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια του καλύτερου φίλου του ανθρώπου, των δύο σκύλων δηλαδή, που βρήκαν τη μαγική λύση για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του

Παρακολουθήστε το Ανάδειξέ το κάθε Τρίτη στις 21:00 από το SBC, είτε τηλεοπτικά, είτε διαδικτυακά www.sbctv.gr!