Ανάδειξέ το – Χαράλαμπος Μπουντούρης, Ολιστικός Οδοντίατρος

Γεννημένος στη Νίκαια του Πειραιά με μικρασιατική καταγωγή, ο Χαράλαμπος Μπουντούρης αποφοίτησε από το γυμνάσιο Γλυφάδας και ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως Χειρουργός Οδοντίατρος στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Συνέχισε την εκπαίδευσή του στο Royal Dental Hospital του Λονδίνου, στον τομέα της χειρουργικής στόματος, και στη συνέχεια στην Οδοντιατρική Σχολή της Κοπεγχάγης στο τμήμα της Προληπτικής Ορθοπαιδικής Ορθοδοντικής και Ολιστικής Προσέγγισης.

Με την ολοκλήρωση των μετεκπαιδευτικών σπουδών του, ο Χαράλαμπος Μπουντούρης επέστρεψε στην Ελλάδα ως Κλινικός Ολιστικός Οδοντίατρος και εργάστηκε στον ιδιωτικό του χώρο, στο «Κέντρο Στοματικής Υγείας Γλυφάδας».

Το 2007 ίδρυσε μαζί με τους συνεργάτες του το Ινστιτούτο Ολιστικής Υγείας (www.inoly.gr). Κεντρικός στόχος του ινστιτούτου είναι η συνεχής και όσο το δυνατόν πιο διευρυμένη ενημέρωση αλλά και εκπαίδευση της ελληνικής κοινωνίας σχετικά με τις σύγχρονες μεθόδους πρόληψης και διαχείρισης της υγείας, σύμφωνα με τις επιστημονικά τεκμηριωμένες προτάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.).

Παρακολουθήστε το Ανάδειξέ το κάθε Τρίτη στις 21:00 από το SBC, είτε τηλεοπτικά, είτε διαδικτυακά www.sbctv.gr!