Ανάδειξέ το 26/5/2015

Παρακολουθήστε στο Ανάδειξέ το αυτή την Τρίτη μία επίκαιρη κουβέντα για το ελληνικό σύνταγμα, την υγεία των πνευμόνων μας και θέματα λογοτεχνίας που μας αγγίζουν όλους!

Στο 34ο επεισόδιο του Ανάδειξέ το θα συζητήσουμε με τον Χρήστο Λυντέρη, δικηγόρο και διδάκτωρ της Νομικής Πανεπιστημίου Αθηνών για το βιβλίο του και το φλέγον θέμα «Το Σύνταγμα των Ελλήνων» και ο γιατρός Γιώργος Μαθιουδάκης θα μας μιλήσει για το πώς πρέπει να γίνεται μία πρότυπη και πλήρης πνευμονολογική εξέταση.

Στη συνέχεια, στη σταθερή Getsocial στήλη μας θα ακούσουμε τον Δημήτρη Ράντο να μας περιγράφει τα οφέλη και τον τρόπο δημιουργίας του δικού μας κοινωνικού δικτύου.

Τέλος, το Ανάδειξέ το φιλοξενεί δύο εξαιρετικούς συγγραφείς. Ο Γιώργος Παπαιωσήφ δημοσιογράφος, κριτικός κινηματογράφου και συγγραφέας μας παρουσιάζει το βιβλίο του «Η Αρετή της Απάθειας» από τις εκδόσεις Μωραϊτη, ενώ η Βίκυ Διαμαντή- Σωτηριάδη, από τις εκδόσεις Ίαμβος μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις της πίσω από το βιβλίο της «Την ώρα που έσβηνε το φεγγάρι».

Παρακολουθήστε το Ανάδειξέ το κάθε Τρίτη στις 21:00 από το SBC, είτε τηλεοπτικά, είτε διαδικτυακά στο www.sbctv.gr!